Dvs. nu sunteti logată! Autentificati-vă
Nume:
Parola:
Memorizează-mă Creează-ţi cont!

Arata mai mult...
Ești gata pentru o nouă relație?

Dupa ce ai fost singura o perioada foarte lunga, fara a avea nici un partener, iti este destul de greu sa incepi o relatia noua. Insa toti din jurul tau vor sa fii fericita si sa iti gasesti jumatatea. Ba chiar si tu vrei sa ai pe cineva drag caruia sa ii impartasesti totul si care sa fie cu adevarat barbatul ideal. Insa esti cu adevarat pregatita pentru asta?

De cele mai multe ori, in mod inconstient, ridicam o adevarata fortareata in jurul nostru ne este foarte dificil...

Arata mai mult...
Comentarii :
Postat de: anaxyo
2011-07-27 13:31:37
Sincer mia placut foarte mult ce e scris aici dar totusi e greu sa incepi o alta relatie , eu am deja aproape 2 ani de gind m-am despartit de fostul meu , si inca nu am curajul sa mai fac un pas intr-o alta relatie desi sunt oameni care tin la mine si ar dori sa fie cu mine eu mai am o mica probleme , de fapt nu e o probleme nu consider eu asta dar e mai coplicat ca din fosta relatie am un copil , si cred ca frica pt el ma face sa nu ma incadrez in alta relatie , ca pt nimik in lume nu mias dori ca copilul sa sufere din cauza relatiei mele , desi sincer imi doresc sa am pe cineva linga mine sa ma sustina moral, daca citeste cineva as dori un sfat makar cat de cat sa am si eu idee ce gandesc si altii despre astfel de situatii, cum ati proceda voi in locul meu .Va multumesc din suflet...

Comentează Articolul:
Nume:

Introduceti codul din imagine:

Administraţia LadyClub îşi rezervă dreptul
de a modera comentariile plasate.