In sfarsit v-ati intalnit! V-ati distrat impreuna in oras sau la petrecere, v-ati cunoscut (cat se poate de mult in cateva ore), v-ati privit si v-ati atins si intre voi s-a nascut pasiunea. Acum stai si te intebi: sex, de la prima intalnire?
El spune... „Nu cred ca pot sa am o relatie serioasa cu o femeie care face dragoste cu mine de la prima intalnire. Asta ucide misterul si fiorul pe care il am atunci cand sunt nevoit s-o cuceresc. Barbatilor le place...
In sfarsit v-ati intalnit! V-ati distrat impreuna in oras sau la petrecere, v-ati cunoscut (cat se poate de mult in cateva ore), v-ati privit si v-ati atins si intre voi s-a nascut pasiunea. Acum stai si te intebi: sex, de la prima intalnire?
El spune... „Nu cred ca pot sa am o relatie serioasa cu o femeie care face dragoste cu mine de la prima intalnire. Asta ucide misterul si fiorul pe care il am atunci cand sunt nevoit s-o cuceresc. Barbatilor le place provocarea. Au sentimentul ca lupta pentru ceva important si special atunci cand fac curte unei femei. Nesiguranta de la inceput ne incita– o sa fie ceva, n-o sa fie? Si mai e ceva... sexul la prima intalnire da impresia ca e prea usor, ca nu ne respectam prea mult. Intimitatea trebuie obtinuta, nu? Inima femeii e un premiu... de ce sa ne permita sa o castigam pe loc? Nu sunt ipocrit, am facut dragoste la prima intalnire de nenumarate ori. Dar m-am simtit ciudat dupa. Mi se parea ca m-am grabit in zadar.”
Ei bine, nu exista un raspuns corect sau gresit, la aceasta intrebare. Totul tine de dubla perceptie a societatii, in general, dar si a fiecarei femei, in particular, asupra ideii de sex.
Majoritatea femeilor percep sexul ca un preludiu pentru altceva: pentru posibilitatea unei relatii pe termen lung.
Daca pana acum te-ai aruncat fara ezitare in bratele lui... gandeste-te bine la felul cum au decurs mai apoi relatiile respective. A meritat sa te oferi trup si suflet inca de la intaia seara petrecuta impreuna? Priveste-ti intotdeauna atent propriile motivatii. Faci sex cu barbatul pe care de-abia l-ai intalnit? Si o faci pentru ca e primavara si hormonii cei simpatici freamata si tropaie? Sau faci dragoste... si te lasi purtata de dorinta ca intimitatea fizica sa fie doar un pas spre ceva mult mai serios, mult mai sufletesc, mult mai tandru? Sigur, uneori chiar asa se petrece. Dar nu te poti baza pe asta.
Daca intre cei doi exista o atractie puternica, faptul ca nu o fac din prima seara ci dupa o saptamana, nu duce tot acolo? Sau se incepe o relatie de prietenie si dupa o saptamana ajungi sa faci sex si vezi ca nu te potrivesti deloc. Asta nu inseamna ca incurajez sexul la prima intalnire, dar nici sa iti propui sa stai 1 an numai sa nu aiba idei preconcepute despre tine.
De ce mai fug femeile de sexul de-o noapte? Pentru ca barbatii vor sa guste din fructul oprit doar o data, si atat. Nu putine sunt cazurile in care ele sunt pe aceeasi lungime de unda cu ei, insa mai ramane o parte care se ataseaza de respectiva persoana.
Sau daca va propuneti doar sa va petreceti noaptea impreuna facand cel mai salbatic sex, ca dupa sa simtiti ca va doriti mai mult de atat?
Pana la urma ramane la latitudinea ta daca sexul din prima seara este o optiune sau nu. Merita partenerul tau o noapte de amor cu tine, chiar de la prima intalnire sau nu esti sigura ca a doua zi isi va mai aminti numele tau? Vrei o aventura de-o noapte sau iti doresti o relatie serioasa? Orice ai alege, nu uita sa te protejezi cu mijloace contraceptive adecvate. Ai grija de tine si de sanatatea ta!
Sursa: ultraviolet