Dvs. nu sunteti logată! Autentificati-vă
Nume:
Parola:
Memorizează-mă Creează-ţi cont!

ce trebuie sa fac daca nici martori nu am si sotul meu ma terorizeaza in orice mod crede?
bianca 25 aprilie 2008, 22:47
#1 nadin 26 aprilie 2008, 10:27
" ce trebuie sa fac" pru ce? pru: a divorta,a pune capat terorizarii sau a-l da pe maina organelor? parerea mea ca in asa situatie nu e loc de compromisuri..mai trist ar fi daca aveti si copii.Ai grija de tine..
#2 iLenutza 26 aprilie 2008, 14:53
Eu cred ca ar trebui sa inscenezi ceva care l-ar compromite sau sa-l provoci in public... Ti-ar fi mai usor in caz de divort.Da nu am prea inteles cum te terorizeaza? Ca daca te loveste e grav, insa daca nu te asculta si isi impune ideile lui, cred ca e o problema de caracter...
#3 mumoasa 27 aprilie 2008, 15:10
daca te loveste sotul si nu stii modul de al compromite sau depinzi de dinsul din punct de vedere material sau moral incearca sa gasesti un sprijin din partea familiei sau daca mai simti ceva pentru el si crezi ca vei putea rabda sa stii ca nu o vei putea tine mult timp asa ca incearca sa pui capat relatiei altfel vei avea numai de suferit... iti doresc sa ai mare tarie pentru a face acest lucru
#4 alteia 29 aprilie 2008, 09:34
pentru un divortz nu trebuie martori sau dovezi.. pur si simplu divortezi.. problema e davca iti doresti asta, sau doar vrei linishte si pace in familie.. bianca, daca vrei sa iti fim de folos, sane si tu mai multa informatie.
#5 Anikusha 29 aprilie 2008, 09:48
De acord cu alteia, nu inteleg ce te tine linga un barbat care te face sa suferi, si ce vrei de la relatia cu dinsul. Speri sa se linisteasca daca apar martori? Oare duci o viata normala linga un om care te chinuie? Nici intr-un caz nu vreau sa iti spun sa divortezi de el, tu hotarasti, poate esti tipul de femeie care iubeste prea mult si este gata sa isi sacrifice linistea sufleteasca pentru familie, steptind ziua cind ii va trece. Daca esti hotarita sa faci vre-un pas serios, nu ezita. Pretuieste-te. P.S. Intr-adevar nu cunosc situatia din familia ta, asa ca am comentat un pic poate dur, dar tine minte ca sotii tirani nu prea sint normali la capusor si nu inteleg situatia in care isi pun persoanele apropiate.
#6 Vika4ka 30 aprilie 2008, 16:39
conteaza mai mult viata ta, contezi mai mult tu! Asa ca.. de ce sa traiesti cu "un tiran"??precum s-a exprimat Anikusha.. Eu nici atata nu cunosc situatia din familia ta, dar .. TU ESTI CEA MAI IMPORTANTA! ;)
#7 Lunagirl 1 mai 2008, 13:14
Incearca si vezi si tu care este motivul!sorry dar poate si tu l-ai provocat... poate a auzit ceva vorbe sau poate are pe altcineva si te provoaca sa faci tu primul pas spre divort!Barbatii nostri nu pretuiesc ceea ce au dar cind pierd isi dau seama ceea ce au avut si ce au pierdut....!!!!
#8 nadin 1 mai 2008, 19:14
fetelor,Bianca tre sa-si expuna mai intii parerea ei in situatia data....de aia si am intrebat "ce sa faca" pru ce? ce vrea ea pina la urma...ca sunt cazuri,cind prietena iti spune multe si "bune" de prietenul ei,ca tu sa o incurajezi sa-i dea papucii sau sa ia alte masuri,cind la urma ea sa-i ierte tot,si tu sa ramii cea "rea".Uneori,noi ne plingem pe una pe alta,si la urma tot noi inchidem ochii si iertam.Bineinteles,sunt diferite situatii,si totu-i relativ pina la urma in viata asta,de aceea sunt de parerea ca singurele sa ne rezolvam problemele,nimeni ca noi nu va sti mai bine...
#9 gipsy 2 mai 2008, 16:18
Unde a disparut Bianca? Draga,renunta la el cit nu e tirziu! Daca te abuzeaza fizic poti telefona 725861 . Iti vor oferi sprijin psihologic,material si poti chiar sta ceva timp la ei.
#10 liy4ka 3 mai 2008, 20:29
puiutz,daca crezi ca o face cu ura si fara pic de mila,atunci fieti mila de tine caci viata ta trebuie sa continuie iar daca simti ca nu mai este el perechea ta atunci multumestei lui Dumnezeu ca tia aratat acest lucru acum si nu atunci kind vei fi cu par sur si nu vei putea alege cu cine sa traiesti,acesta e momentul kind tre sa faci un pas important ceti va ocroti urmatoarea perioada a vietii

Răspunde la Întrebare:
Nume:

Introduceti codul din imagine:

Administraţia LadyClub îşi rezervă dreptul
de a modera comentariile plasate.