Draga Echipa LadyClub, am asa o propunere, poate ar fi posibil sa creati vre-un compartiment, unde fiecare utilizatoare inregistrata a acestui site sa poata posta fotografiile sale, cu descrierea locului unde se afla. Inteleg ca noi avem posibilitatea sa ne punem poza in profile, dar nu e ceea ce vreau. Mie de exemplu imi este foarte interesant cum arata fetele cu care discut zilnic si sint sigura ca pe multe chiar si le cunosc vizual dar nu stiu ca anume ele sint (Chsinaul e foarte mic) :) Deja ne-am creat o opinie despre fiecare, ne cunoastem caracterele si felul de a gindi, nu ne cunoastem doar la infatisare. Poate multe fete ar fi contra, ar vrea sa ramie incognito, dar.... cine stie ;)
Anikusha
24 iunie 2008, 15:59
Anikusha exact la aceasta ma gandeam si eu zilele trecute,imi este interesant cine scrie aici pe site, insa stiu ca nu vor fi multe doritoare sa-si afiseze pozele pe ladyclub(tin sa mentionez ca idea e buna).
Eu pe tine te-am vazut in poze :P asa ca stiu cu cine comunic insa sunt curioasa despre celelalte membre :P
mdeeee, dar vad ca inca nimeni din fete in afara de mine si tine nu a reactionat :-?
Echipa Redactionala
25 iunie 2008, 11:38
La acest moment implementam 2 module noi:
1. O fotogalerie proprie pentru fiecare vizitatoare
2. O rubrică de Shopping (cu detalii revenim un pic mai târziu) :P
Deci, suntem pe aceeaşi undă! ;)
;) sustin si eu aceasta i dee...e faina ;)
si mie imi pare o idee buna :)
Echipa Redactionala
2 iulie 2008, 12:03
In cateva zile se materializeaza treaba ;)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, asa repede a-ti facut-o :D Chiar nu m-am asteptat:)
Echipa Redactionala
2 iulie 2008, 17:27
:P
Gata, eu is prima, veniti sa facem cunostinta in galeria mea :*>
Cam oleaca nu se prea incarca fotografiile, e scris ca marimea unei fotografii nu trebuie sa fie mai mare de 1,5Mb, dar nici unele de 400Kb nu se incarcau, si arfi bine sa putem pune o mica descriere a fotografiei despre locul si momentul cind ne-am fotografiat, si comentarii de la altii. Dar nu-i nimik, pentru inceput e bine. Sper ca treptat acesta galerie se va dezvolta mai mult :)
ups, vadca indata ce am scris asta, a aparut si locul pentru comentarii, imi citit gindurile :))
Drinky
2 iulie 2008, 18:06
anikusha da da da ink nu se inkarka totul bine,dar sa speram k pe parkurs se rezolva :D
fetelor, probabil nu ati citit regulile de incarcare. poate fotografiile voastre au vreo oarecare problema si nu se incarca normal :)
alteia
3 iulie 2008, 08:31
eeeeeeeeee.. am incercat sa comentez.. pe dracu.. de parca la frumusete mai se poate de adaugat ceva... si acum mi-am amintit de concursul cel penibil cu frumoasa frumoaselor.. (nu mai tiu minte cum se numea) unde era nishte fotografii aiurea de tot.. si ma intreb: da pozele astea, unde erau atunci? :D
ps: eu poze nu pun, ca nu-s asa frumoasa ca voi ;)
Răspunde la Întrebare:
|
|
|
|