Dvs. nu sunteti logată! Autentificati-vă
Nume:
Parola:
Memorizează-mă Creează-ţi cont!

salut tuturor....am o rugaminte de urgentsa....doresc sa intru la medicina la filiera francofona shi an nevoie de nishte cursuri in franceza ...mam interesat de linguata, studium shi miau spus ca nu sunt prea bune .....ajutatsima ...poate shtiti vriun profesor particular...sau...altceva..va rog mult ..multsumesc.... :( :(
dorina 23 iulie 2009, 13:18
#1 Corinchen 24 iulie 2009, 11:30
Salut Daria Dorina, ti-as propune sa mergi singura direct la studium si linguata si sa vorbesti cu profesorii de acolo ca ei sa-ti permita sa asisti la o ora de franceza ca sa vezi daca e pe placut tau metodele ce le aplica. ;;) de altfel ai sa cauti mult si bine :-s
#2 CriSoc 26 iulie 2009, 00:09
Salut Daria Dorina, Daca te intereseaza sa faci ore particulare as fi gata sa te ajut. Eu nu sunt profesor diplomat, insa toti pe care i-am invatat mereu au fost foarte multumiti. Scrie-mi daca est interesata, Salutari, Cristi na S.
#3 Drinky 26 iulie 2009, 12:23
in opinia mea,,linguata sh studium nu sunt kiar eficiente,, eu personal fak studii la alianta franceza,,dar stiu un profesor foarte sh foarte bun,eu am invatat la el shi stiu k rezultatele sunt extrem de bune,,eu nu puteam nici sa citesk sh nici nimik,in o luna sh 2 saptamini,puteam citi in original sh descifra timpuri gramatikale din cele mai komplikate,,shi nu era skump delok(kiar ma mirat)

Răspunde la Întrebare:
Nume:

Introduceti codul din imagine:

Administraţia LadyClub îşi rezervă dreptul
de a modera comentariile plasate.