Dvs. nu sunteti logată! Autentificati-vă
Nume:
Parola:
Memorizează-mă Creează-ţi cont!

Salut eu ma aflu peste hotare momentan si am o problema destul de grava pe 23 octombrie am avut CM pe data de 30 octombrie am avut o relatii sexuale neprotejate,partenerul spune ca nu a ejecuat in mine dar eu totusi pe pe 30 la ora 1 amiaza am luat pastila de a 2 zi se numeste ea aici Plan B,peste citeva zile pe 4 noiemvrie am inceput sa singerezasta a durat pina pe data de 9 noiembrie si pina acuma ma aflu pe data de 12 decembrie mie ciclul nu mia venit,am facut teste de sarcina daca nu vreo 20 si toate iese negativ,apoi am plecat la o clinica unde miau facut iarasi untest de sarcina anume acela de urina si miau spus ca este negativ,as vrea sa intreb cit de precise sunt testele de sarcina facute de ginecologi si anume cele de urina?prin ce ele se diferentiaza de cele cumparate de la farmacii?si alta intrebare ar fi cit de mult poate intirzia ciclu dupa pastila de a 2 zi?caci la mine dupa calcule deja se primesc acusi 7 saptamini,testele de urina ar fi trebuit sa spuna adevarul daca sunt sau nu
svetlanav 14 decembrie 2011, 21:32

Răspunde la Întrebare:
Nume:

Introduceti codul din imagine:

Administraţia LadyClub îşi rezervă dreptul
de a modera comentariile plasate.